El Jardinet dels Gats amb la colònia “Nevera” de Vitoria/Gasteiz

Gràcies al nostre amic Xavi hem conegut un indret molt especial a Vitoria, un germà del Jardinet dels Gats, preciós, entranyable…Gaudiu una mica..:

Desgraciadament ara es troba amenaçat per obres arqueològiques. No hi ha cap iniciativa per reallotjar els 38 gats que hi habiten i l’Ajuntament no dóna cap solució a la precària situació que s’ha originat.

Per aquest motiu s’ha començat una acció comunitària iniciada pel Grupo de Atención Animal Voluntaria (G.A.A.V.) per tal de garantir la continuïtat i millora d’aquesta colònia.

El Jardinet dels Gats recolza aquesta iniciativa i posa a l’abast de tothom que vulgui col·laborar el document de signatures que s’ha de fer arribar per correu ordinari una vegada omplert a:

A/A Sra. Carmen Andrés

C/ Herrería, 23, 1º exterior izq.

01001- Vitòria /Gasteiz, Araba


Anuncios

8 comentarios to “El Jardinet dels Gats amb la colònia “Nevera” de Vitoria/Gasteiz”

 1. M’indigna que SEMPRE els voluntaris animalistes estiguem treballant amb aquesta precarietat i indiferència per part de les autoritats i de la major part de la societat. M’indigna ser tan incompresos i no tenir la força suficient per a capgirar-ho tot. Poderoso caballero es Don Dinero…. i és clar, això no és un negoci precisament!

  M’indigna que no tinguem més recolçament i sí més assumptes que, sense nosaltres, quedarien sense ressoldre.

  Tot plegat és tan injust!!! I tant que faré recollida de signatures!!

 2. Tinc un problema tècnic amb el full de les signatures: em surt en petitíssim…

 3. nayrapv Says:

  Uy, sí!!! petitíssim!!!
  …i ara? us va bé???

 4. Venga Chicas haced difusión esta gente se lo merece, Merci Xavi!!!

 5. Us agraeixo (no en dubtava) el suport a la Nevera de Gasteiz: de debò que va ser passar per davant i quedar-me flasejat (palabro). No sabia si estava a Barcelona o a Euskadi!!!

  Aquesta gent no ténen gairebé ni voluntaris que els ajudin, amb prou feines i ni saben com els veïns els van recolzar puntualment i l’ajuntament en proximitat d’eleccions els va condicionar mínimament l’espai. Si ara s’ha de recuperar arqueològicament l’entorn no hi ha discussió: no és lloc pels gats. Però l’Ajuntament no se’n pot desentendre!!!

  Sort!
  Xavi.

 6. Jo també estic amb la recollida de signatures, per cert a mí també em surt molt petita l’impressió però l’he tret igualment a veure si en podem recollir forces.

 7. hola, soc de denia( alacant) i socia de animanaturalis des de fa poc, tinc 16 anys i encara no puc ser activista amb vosaltres, he de reconeixer que m’encantaria, i més en quest tema, estic recollint signatures.
  volia comentar que aci a dènia també tenim una aldea felina, ara tenim 60 gatets a més dels més de 60 fixos ja adults que tenim. no comptem amb cap ajuda i ni tan sols tenim aigua corrent,però ahi estem, després de molts anys de amenaces de tancar. Només volia donar ànims, podem fer-lo entre tots. moltes gràcies a tota eixa gent que no es dóna per vençuda

 8. nayrapv Says:

  Gràcies pels ànims, Elisa!!!
  Cada cop veiem que surten noves iniciatives arreu el país, i això dóna forces per continuar endavant i lluitar per aquests petits peluts! Tenim molt per fer encara, i hem de cridar tots junts que necessitem ajuda i que mereixem un respecte, el mateix que tenim cap a els animals…
  Molta sort a la vostra colònia! I gràcies per lluitar i difondre la causa…a més de les signatures, es clar!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: