Concentració pels animals abandonats de Barcelona

Dia: 2 d’octubre de 2008
Hora: 18.30h
Lloc: Pl. Sant Jaume

L’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona, juntament amb Animanaturalis, convoca una concentració perquè la construcció d’un nou centre d’animals abandonats a Barcelona sigui una fet i no una promesa. L’any 2006 l ‘ajuntament anunciava que aquest any 2008, el parc d’acollida d’animals obriria les portes però ni tan sols han començat a fer el projecte, ni saben on es farà.

Mentrestant, els gossos, que porten anys abandonats al centre, es passen 23.30h al dia confinats en gàbies minúscules que sovint han de compartir amb altres gossos degut a la saturació actual.

Demanem a l’Ajuntament que es posi ja les piles, que construeixi ja el nou centre, amb les mides que dicten les normes i que mentrestant, doni d’altes com a voluntaris a totes aquelles persones que volen col·laborar en fer la vida d’aquests animals una mica més feliç.

Des d’aquí, El Jardinet dels Gats s’uneix a la petició, incloent la menció obligada de la situació dels gats abandonats, que ara per ara compten amb espais reduïts i un número insuficient de colònies protegides a la Ciutat Comtal.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: