Signatures Cabreta-Ramiro de Metzu (Gràcia, BCN)

Els sotasignats, que vivim o treballem prop de la colònia de gats de la Font de la Cabreta-Ramiro de Maeztu, així com persones interessades en la protecció i el control dels gats del carrer, ens dirigim als responsables del DISTRICTE DE GRÀCIA i D’AIGÜES TER-LLOBREGAT per tal de trobar una solució ràpida que resolgui satisfactòriament les molèsties que aquesta colònia pugui ocasionar al veïnat, al mateix temps que es millora les condicicions de vida dels gats.

• Us demanem que els voluntaris acreditats d’Altarriba puguin accedir al recinte d’Aigües Ter-Llobregat per atendre la colònia adequadament, tant pel que fa al menjar com al control sanitari.
• Necessitem que ens ajudeu econòmicament, per tal de poder realitzar el control sanitari dels gats (esterilitzacions i eliminació de paràsits).
• Necessitem també ajuda econòmica per a poder alimentar els gats.

Et necessitem per fer pinya i aconseguir que els gats de la Font de la Cabreta-Ramiro de Maeztu passin a ser una colònia de gats ben alimentada i sana, controlada i atesa per voluntaris responsables.
Només et demanem la signatura! Ajudans a ajudar-los.

S.O.S. Gats de La Font de la Cabreta-Ramiro de Maeztu
DISTRICTE DE GRÀCIA-AIGÜES TER-LLOBREGAT:
– No podem ajudar la colònia sense la vostra col.laboració.
– Plegats podem demostrar que una colònia controlada no destorba als veïns. A més una colònia controlada és un element enriquidor per al barri i una mostra d’unió i col.laboració entre el Districte, l’Empresa i els Voluntaris. I sens dubte, això serveix per educar i sensibilitzar la societat en el respecte als animals.

Podeu trobar el document a Scribd:
Firmas Cabreta-Ramiro de Metzu

Si us plau, feu arribar el document amb les signatures a C/ Nou de la Rambla, 14 08001 de Barcelona amb l’assumpte “El Jardinet dels Gats-Signatures Cabreta”.

Molts gràcies a tos per la vostra ajuda!!!

S.O.S. Gats de La Font de la Cabreta-Ramiro de Maeztu Els sotasignats, que vivim o treballem prop de la colònia de gats de la Font de la Cabreta-Ramiro de Maeztu, així com persones interessades en la protecció i el control dels gats del carrer, ens dirigim als responsables del DISTRICTE DE GRÀCIA i D’AIGÜES TER-LLOBREGAT per tal de trobar una solució ràpida que resolgui satisfactòriament les molèsties que aquesta colònia pugui ocasionar al veïnat, al mateix temps que es millora les condicicions de vida dels gats. • Us demanem que els voluntaris acreditats d’Altarriba puguin accedir al recinte d’Aigües Ter-Llobregat per atendre la colònia adequadament, tant pel que fa al menjar com al control sanitari. • Necessitem que ens ajudeu econòmicament, per tal de poder realitzar el control sanitari dels gats (esterilitzacions i eliminació de paràsits). • Necessitem també ajuda econòmica per a poder alimentar els gats. DISTRICTE DE GRÀCIA-AIGÜES TER-LLOBREGAT: — No podem ajudar la colònia sense la vostra col.laboració. — Plegats podem demostrar que una colònia controlada no destorba als veïns. A més una colònia controlada és un element enriquidor per al barri i una mostra d’unió i col.laboració entre el Districte, l’Empresa i els Voluntaris. I sens dubte, això serveix per educar i sensibilitzar la societat en el respecte als animals. Et necessitem per fer pinya i aconseguir que els gats de la Font de la Cabreta-Ramiro de Maeztu passin a ser una colònia de gats ben alimentada i sana, controlada i atesa per voluntaris responsables. ¡Només et demanem la signatura! Ajudans a ajudar-los.
Anuncios

Una respuesta to “Signatures Cabreta-Ramiro de Metzu (Gràcia, BCN)”

  1. Hola

    Estic disposada a anar allà a ajudar i a ingresar alguna ajuda economica,
    Espero les vostres indicacions

    una abraçada forta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: