Consell Nou Parc d’Acollida

Plataforma Gatera Ja!

Les diferents entitats proteccionistes membres de la Plataforma Gatera Ja! varem assistir al Consell de Protecció dels Animals ahir dia 11 de març per tal de mostrar el nostre recolzament al Parc d’Acollida i el seu emplaçament al Parc de l’Oreneta.

Tanmateix varem incidir en la necessitat que els grups de l’oposició fessin esforços per acostar postures i aprovar el pla. Ja fa masses anys que és de vital importància l’existència d’un centre amb les característiques del nou projecte. Ha de primar l’urgència i benestar dels animals per sobre de conflictes polítics.

Al Consell es van donar resposta a totes les al·legacions de manera argumentada i clara. El recolzament de les entitats ve donat amb el condicionant de prendre mesures urgents de millora i gestió del CAAC.

La Plataforma Gatera Ja! va intervenir per demanar mesures en pro dels gats abandonats i de carrer, ja que no es creu suficient la mera intervenció en el fet puntual de l’esterilització (Nou Pla de Viver Tres Pins), sinó en un context més ampli que va des de el rescat fins a l’adopció.

Logo Jardinet

El Jardinet dels Gats com a entitat membre de la Plataforma espera que tot plegat ens porti a poder gaudir del nou Parc en els propers anys i que no es demorin les obres per una falta de consens polític, i insta als responsables a seguir treballant no només pel nou PARC sinó per unes polítiques de qualitat i reals en pro de la defensa i els drets dels animals.

La notícia del Consell d’ahir, a El Periódico de Catalunya:

periodicocom

Los animalistas apoyan el plan

DECEPCIONADOS CON ERC

Todas las entidades que asistieron ayer al consejo municipal de protección de los animales que presidió la teniente de alcalde Imma Mayol, mostraron de nuevo su apoyo a la perrera que el ayuntamiento prevé situar en el parque de la Oreneta. Entre otras, asociaciones como Libera!, Altarriba o Gatera Ja!, así como la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona, dijeron sentirse “decepcionadas” con los partidos de la oposición, en concreto con ERC, a quien acusaron de electoralismo.

LAS ALEGACIONES

Imma Mayol contestó a las 622 alegaciones en contra del plan y concretó que ninguna se opone al proyecto urbanístico, sino que cuestionan su ubicación. Según Mayol, esto solo demuestra que la perrera “genera rechazo en un entorno social que tiene prejuicios” y que “no muestra pudor en proponer otras zonas como Vallbona”. Reiteró que el centro no causará molestias en el entorno y expresó su intención de llegar a un consenso antes de la comisión plenaria que votará el plan.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: