Difusió Projecte Cases Rurals

Amics del Jardinet dels Gats,

Tal i com heu pogut veure tant a la memòria com als pressupostos, la situació actual de l’entitat és complicada i necessitem de l’ajut de tots vosaltres per sortir endavant i enfortits d’aquesta crisi.

En aquest cas us demanem difusió del Projecte de Cases Rurals per tal de donar sortida als gats menys mansois de les nostres colònies.

Durant aquest període de crisi global al país, com ja sabeu, el número d’abandonaments ha estat molt alt, i el que encara ens queda per veure…És per aquest motiu que algunes de les nostres colònies comencen a estar saturades. De tots els gats, el col·lectiu més nombrós que ens costa de trobar nova llar són els gats que han viscut en semi llibertat i s’han mig assilvestrat.

Us demanem que linkeu aquest post, que feu un copy-paste de la carta de presentació que adjuntem, que pugeu al facebook i d’altres xarxes i difungueu entre les vostres amistats, companys o possibles interessats aquest Projecte.

Moltes gràcies.


cabecera

Benvolguts,

El Jardinet dels Gats és una entitat sense afany de lucre dedicada a la protecció dels gats de carrer i abandonats.

El nostre objectiu és la protecció i defensa d’aquests animals mitjançant el manteniment de colònies controlades, la recerca d’adoptants, i la conscienciació de la població d’aquesta problemàtica.

Treballem rescatant els gats de carrer, esterilitzant-los, desparasitant-los, testant-los, vacunant-los, socialitzant-los i fent la recerca de nous adoptants responsables que puguin donar una nova oportunitat a aquests felins.

Aquesta tasca es duu a terme gràcies a la col·laboració desinteressada dels Voluntaris, Amics del Jardinet i Padrins.

Hi ha gats que per les seves circumstàncies i la seva vida en llibertat fins el moment del seu rescat no són adequats per ser donats en adopció a una llar tancada. Dins aquest col·lectiu es troben gats semi feréstecs que han malviscut en descampats o edificis que s’han d’enderrocar, entre d’altres situacions.

També aquests gats mereixen una segona oportunitat. I és per això que El Jardinet dels Gats ha engegat el projecte de Colònies Protegides a Cases Rurals, dedicat a la reubicació d’aquests felins en espais oberts amb condicions de semi llibertat.

Actualment fem recerca activa de possibles adoptants que estiguin interessats en aquest projecte.

Adjuntem un fulletó explicatiu (link del document, per consulta i/o descàrrega) i divulgatiu de les Colònies Protegides a Cases Rurals. També poden consultar les entrades al bloc referent a aquest tema:

Projecte de colònies a CASES RURALS

Proyecto casas Rurales en Anima Naturalis

Respostes

El Jardinet dels Gats al Diari Qué

Por una vida digna

Remasterizamos el Proyecto de Casas Rurales

Us agraïm la vostra atenció i esperem les vostres consultes/demandes que ens podeu fer arribar al nostre correu electrònic d’informació (info@eljardinetdelsgats.org o eljardinetdelsgats@gmail.com) o trucant al 636 382 194 (atenció al públic de 18h a 20h)

Tanmateix, si creieu conèixer algú que pugui estar interessat us agrairem que li feu arribar aquest correu electrònic. Quanta més difusió, més vides podrem salvar.

Ass. El Jardinet dels Gatslogosegell_tronja

C.Nou de la Rambla, 14 bx

08001 Barcelona

Tf:636382194

www.eljardinetdelsgats.org/bloc

info@eljardinetdelsgats.org

eljardinetdelsgats@gmail.com

Una respuesta to “Difusió Projecte Cases Rurals”

  1. Sóc una verdadera amant dels gats; m’agradaria col.laborar estretament amb vosaltres en la difusió del vostre Projecte mitjançant una estratègia de comunicació que podriem dissenyar conjuntament. Sóc Màster en Direcció de Comunicació i realitzadora d’audiovisuals amb càmera i edició en Alta Definició pròpis! La difusió de vídeos curts, clips, creació de ficció d’històries inventades de gats, etc…facilitaria la viralitat via facebooks, youtube i altres…i com més misstages circulin…més accès a fonts de finançament!
    Bé, sense més; espero la vostra trucada ó e.mail ok?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: