El Punt a BTV Notícies

Avui BTV Notícies ha emès un reportatge sobre el Punt d’Adopció de El Jardinet dels Gats. Si no has pogut veure’l, ara tens una nova oportunitat des d’AQUI.

L’associació El Jardinet dels Gats, amb el suport del Districte de Ciutat Vella, posa en marxa aquesta prova pilot durant sis mesos. Si té èxit, pot ampliar-se el període.

Els impulsors del projecte d’El Jardinet dels Gats defensen que s’adoptin animals de companyia abans de comprar-los. L’experiència resulta satisfactòria i cada cop té més adeptes, segons les conclusions de l’enquesta feta pel Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona: gairebé tots els barcelonins (el 97,4%) ho recomana.

Durant el 2009 el centre va recollir 1.200 animals i va gestionar 700 adopcions. Un 72% van ser de gossos i el 28% van ser de gats.

Cada tarda atenen dubtes com aquests. Ho fan al nou Punt d’Adopció situat a les Galeries Maldà. És l’únic espai d’aquestes característiques que hi ha a Barcelona i que els voluntaris d'»El Jardinet dels Gats» han obert amb l’ajuda del Districte de Ciutat Vella. Des de la seva inauguració, les demandes d’adopció s’han incrementat.

ALEXANDRA SALVADOR, portaveu d’El jardinet dels Gats

«Tens a peu de carrer moltes botigues que venen animals, però la gent si no vol comprar, moltes vegades no sap on ha d’anar. I era una manera d’arribar al ciutadà, d’explicar que les entitats treballen, que som gent voluntària i que hi han unes necessitats reals. Abans de la compra, sempre 100% l’adopció. És a dir, no compres a un amic»

L’associació té ara mateix una trentena de gats per adoptar. Alguns viuen dins del Jardinet i d’altres es troben en pisos d’acollida. Tots ells estan esterilitzats. L’entitat compta amb prop de 60 voluntaris que s’encarreguen d’atendre’ls.

El Punt d’Adopció esta obert de dilluns a divendres a les tardes i els dissabtes al matí.

3 respuestas hasta “El Punt a BTV Notícies”

 1. Genial!!! com a voluntària del Jardinet que va al Punt, he de dir que la gent està responent molt bé, entra gent disposada a ajudar, a comprar i a informar-se de com adoptar! Inclús aquest dissabte ens van preguntar per adotar una fura! els vam adreçar a l’Associació que s’hi dedica ;).
  Gràcies al Jardinet i tots els que han fet posible aquesta inciativa!

 2. Jose Martínez Says:

  M’ha encantat això que diu l’Àlex de que els amics no es compren, doncs ho crec fermament.
  Tot el meu recolzament al Jardinet!
  Per fi, una alternativa a la sempre nefasta compra d’animals.
  Una abraçada a tots vosaltres i als tetes 🙂

 3. Marta - Intendente Txui Says:

  Cóm a propietària ja d’un gat adoptat al Jardinet he de dir que en tot moment es preocupen que el nostre amic tingui tot el necessari per l’adopció: vacunes, esterilització,… El meu «nen» tenia fòbia a les mans i poc a poc amb molt de carinyo i paciència li hem anat treient de manera que ara és un gat molt molt molt carinyòs que si no l’haguèssin trobat i cuidat a saber què hauria sigut d’ell. La compra-venda no hauria d’existir, ells formen part de la família no són una mercaderia. Els meus gats (3) han sigut rescatats del carrer (sense pedigree) i no tenen res a envejar als de raça!
  Al jardinet dir-vos que feu una tasca molt poc valorada però molt important ja que els hi doneu una oportunitat que segurament no tindrien.
  A l’Intendente de la GU donar-li les gràcies per rescatar-lo!
  I a tothom que s’animi també a comprar a la Botigueta, que per pocs diners tens unes coses molt maques i ajudes a l’associació.
  Gràcies!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: