El Sant Jordi solidari de El Jardinet dels Gats

 

  • El Jardinet dels Gats participa activament en la celebración del dia de Sant Jordi amb una paradeta de llibres a Les Rambles de Barcelona.
  • Amb els donatius aconseguits es finançaran els projectes de l’entitat.
  • A la paradeta també hi haurà punts de llibre fets pels voluntaris i es donarà informació sobre els projectes a què es destinaran els recursos aconseguits. 

L’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa pel benestar dels gats abandonats de la ciutat de Barcelona i, en especial, al districte de Ciutat Vella, participarà activament en les celebracions del dia de Sant Jordi. L’entitat posarà una paradeta solidària de llibres a un dels punts més visitats durant aquest dia: Les Rambles. Concretament, estarà ubicada just a la sortida de la parada de metro de Liceu al davant del Cafè de l’Òpera.   

Amb aquesta paradeta, l’entitat busca aconseguir recursos per finançar els diferents projectes que té en marxa com per exemple la colònia de gats abandonats en ple barri del Raval, el Punt d’Adopció de les Galeries Maldà o la campanya d’esterilització dels animals. Per això, a la paradeta trobareu llibres nous o de segona mà a canvi de donatius que van dels 2 als 5€ aproximadament. Tot amb l’objectiu de fer de la festa de Sant Jordi, la festa del llibre, la rosa i la solidaritat.  

El ciutadà té a l’avast llibres de tots els gèneres com ara novel·les policíaques o històriques, obres clàssiques i llibres d’autoajuda, entre molts d’altres, on segur que trobaran el llibre ideal per regalar aquest Sant Jordi. Entre els títols més destacats, hi ha novel·les com ara Mauricio o las elecciones primarias d’Eduardo Mendoza (donatiu de 3€), La rosa de Alejandría de Manuel Vázquez Montalbán (donatiu de 2€) o El código Da Vinci de Dan Brown (donatiu de 5€). A més, també hi haurà  punts de llibre artesanals fets pels voluntaris de l’entitat i decorats amb imatges de gats.

El llistat d’obres disponibles es pot consultar al blog http://botigaeljardinetdelsgats.blogspot.com. Durant l’any, aquests llibres també es poden trobar als dos locals que El Jardinet dels Gats té al districte de Ciutat Vella: el Punt d’Adopció, ubicat a les Galeries Maldà, i la Botigueta Solidària , al carrer Nou de la Rambla. A més, també es poden fer comandes per Internet a través del blog esmentat anteriormente. 

El Sant Jordi solidari de eJdG

Data: 23 abril del 2010

Lloc: Les Rambles. Parada metro Liceu.

Hora: Tot el dia

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a premsa.eljardinetdelsgats@gmail.com o bé contactar amb Àlex Salvador, membre i col·laboradora de El Jardinet dels Gats. Telèfons de contacte: 630 957 610 / 636 382 194.

Vanesa Carrasquilla/ Eduard Palomares

Anuncios

2 comentarios to “El Sant Jordi solidari de El Jardinet dels Gats”

  1. Lady ZaZa Says:

    Allà estarem!!! arrasandoooo!!!

  2. Us hi esperem a tots/es!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: