El Jardinet dels Gats participa en la 15a edició de la Fira de la Terra

  • L’entitat tindrà una paradeta on es donarà informació sobre els projectes en marxa i es fomentarà l’adopció responsable dels animals abandonats.
  • A la paradeta es podran trobar productes solidaris i artesania feta pels voluntaris.
  • La Fira de la Terra es fa el cap de setmana del 24 i 25 d’abril al Parc de la Ciutadella i al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

L’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa pel benestar dels gats abandonats a la ciutat de Barcelona i concretament al districte de Ciutat Vella, participa en la 15a edició de la Fira de la Terra. La trobada es farà el proper cap de setmana 24 i 25 d’abril al Parc de la Ciutadella i al Passeig de Lluís Companys de Barcelona. L’edició d’enguany està dedicada al naixement de la generació verda, la generació que ha d’aprendre a viure respectant el planeta, la natura i els animals. 

El Jardinet dels Gats participa a la Fira de la Terra amb l’objectiu de trobar adoptants pels gats abandonats que han estat acollits per l’entitat i fomentar la cultura de l’adopció i la tinença responsable entre els ciutadans. Per això, a la paradeta es donarà informació sobre els animals que esperen una segona oportunitat, s’informarà a les persones interessades sobre com iniciar un procés d’adopció i també es donaran a conèixer alguns dels projectes que té en marxa l’entitat com ara el foment de les colònies urbanes o la necessitat de trobar cases d’acollida on tenir els gats mentre no troben una llar definitiva.

Paral·lelament, tothom que vulgui podrà col·laborar amb la causa gràcies als productes solidaris que es podran trobar a la mateixa paradeta, com per exemple paraigües, bosses, llibretes o gorres decorades amb el logotip de l’entitat. També hi haurà un espai dedicat a l’artesania feta pels mateixos voluntaris. Així, hi trobareu des de fermalls, xapes, punts de llibres, anells, polseres, etc. Els donatius recaptats amb aquests productes serviran per finançar projectes com ara les esterilitzacions, l’assistència veterinària dels gats abandonats, l’alimentació dels animals o el primer Punt d’Adopció de Barcelona, ubicat a les Galeries Maldà.

15a Fira de la Terra

Data: Dissabte 24 i diumenge 25 d’abril del 2010

Lloc: Parc de la Ciutadella. Barcelona.

Hora: Tot el dia

Per a més informació podeu contactar amb Àlex Salvador, membre i col·laboradora de El Jardinet dels Gats. Telèfons de contacte: 630 957 610 / 636 382 194.

Vanesa Carrasquilla/ Eduard Palomares

2 comentarios to “El Jardinet dels Gats participa en la 15a edició de la Fira de la Terra”

  1. yepele yepele!!!! allà ens trobem!!!

  2. Lady ZaraX Says:

    Allà estarem fent pinya i TANTTTT!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: