El Jardinet dels Gats agraeix als ciutadans la seva participació a la Diada de Sant Jordi i la Fira de la Terra

-L’associació dóna les gràcies a tots els ciutadants que han col·laborat emportant-se a casa els llibres disponibles a la parada de Sant Jordi situada davant del Liceu. 

-També a tots aquells que es van interessar per la feina de l’entitat a la parada de la Fira de Terra, així com pels diferents productes solidaris disponibles. 

-Els donatius es destinaran als diferents projectes en favor dels gats de carrer, com les campanyes d’adopció, les colònies, les cases d’acollida o els rescats. 

El Jardinet dels Gats dóna les gràcies a tots els ciutadans que durant la Diada de Sant Jordi i la Fira de la Terra del passat cap de setmana han col·laborat mitjançant donatius amb l’entitat. Us volíem agrair de tot cor la vostra participació ja que sense vosaltres no podríem fer molts dels projectes que tenim en marxa des de l’associació com per exemple les colònies urbanes, el primer Punt d’Adopció de Barcelona o les Cases d’Acollida, entre molts d’altres. Així que en nom dels nostres gats i també dels voluntaris i membres de l’entitat: MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM!! 

Els donatius aconseguits gràcies a l’adquisició de llibres i marxandatge de l’entitat durant aquests dies es destinaran a pagar els costos de les fires i les despeses generals derivades de l’acció de l’entitat. La major part dels beneficis, però, anirà directament als gats ja sigui en forma de menjar o en despeses veterinàries, entre d’altres.

 Durant la Diada de Sant Jordi, El Jardinet dels Gats va aconseguir vendre un total de 287 llibres a canvi de donatius que anaven dels 2 als 5 euros. Des de primera hora del dia i fins al vespre, són molts els ciutadans que es van acostar fins la paradeta, ubicada just a la sortida de Metro de Liceu, per endur-se algun llibre, col·laborar amb la causa “gatuna” i conèixer una mica més la feina que fem des del barri del Raval. A la Fira de la Terra, feta al Parc de la Ciutadella, han triomfat les llibretes A5 amb el logotip de eJdG, els paraigües plegables i les bosses de cotó. També els articles fets per l’equip de manualitats del Jardinet, com per exemple les caixes pintades a mà per la Ingrid, els fermalls Jaimis de la Zaraida, les Agulles Gatilupis de la Mar…de fet de tot l’equip de manualitats que hi ha col.laborat. 

Durant els tres dies, prop de 25 voluntaris s’han organitzat per fer torns per poder atendre a tots els visitants i els ciutadans. Han patit calor, hores sense poder seure, han menjat entrepans… Tot i això, el bon rotllo, la companyia i, sobretot, l’amor als gats han contribuït a què tot sortís rodó!! GRÀCIES TAMBÉ A TOTS VOSALTRES!! 

I el més important de tot, Sant Jordi i la Fira de la Terra han servit per consolidar el projecte de El Jardinet dels Gats, donar-lo a conèixer i fomentar la cultura de l’adopció i la tinença responsable dels animals de companyia entre els ciutadans.  

Vanesa Carrasquilla/ Eduard Palomares

5 comentarios to “El Jardinet dels Gats agraeix als ciutadans la seva participació a la Diada de Sant Jordi i la Fira de la Terra”

  1. Felicitats! Me n’alegro de l’èxit! 🙂

  2. ayssss quina emoció!!!!! l’any que ve més i millor!!!!

  3. Gracias a vosotras por hacer una labor tan buena.

  4. Enhorabuena!!!! un éxito muy merecido!!!

  5. Des de aqui agradecer a todo el equipo de voluntarios i a todos aquellos que nos visitaron y col.laboraron en estos dias!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: