El Jardinet dels Gats organitza la conferència “Com el gat i el Gos”

L’educador de gats Jordi Ferrés (www.educadordegats.org) i l’ensinistrador caní Carles Gomà (www.gossosenpositiu.com) ofereixen el pròxim divendres 7 de maig una xerrada-col·loqui sota el títol “Com el gat i el gos” sobre etologia felina i canina. La conferència, organitzada per l’Associació El Jardinet dels Gats, està adreçada a tots els membres i voluntaris de l’entitat, però també està oberta al públic que estigui interessat a saber quina és la millor manera d’educar els nostres animals de companyia així com entendre les seves reaccions i preveure el seu comportament davant de determinades situacions.

El Jardinet dels Gats ha decidit organitzar aquesta xerrada amb l’objectiu de resoldre dubtes que dia rere dia es troben els voluntaris de l’entitat quan s’emporten els gats a casa. També per saber com preparar els nostres animals davant d’una situació nova com per exemple l’arribada d’un nadó a casa, un canvi de domicili o l’aparició inesperada d’un altre animal. Es tracta d’entendre com reaccionen els gats i els gossos i per què ho fan. També descobrirem com podem ajudar-los a assimilar millor aquests canvis perquè no hi hagin comportaments negatius com ara fer les necessitats fora del lloc habitual, trencar objectes, etc.

Durant la trobada també es donaran consells sobre com actuar en situacions complicades, si s’ha de castigar o no els nostres animals i quin és el paper que ha de tenir l’amor en cada cas. A més, s’obrirà un torn de preguntes perquè els assistents puguin resoldre dubtes, plantejar reflexions… La idea és que tant en Jordi com en Carles puguin plantejar qüestions com ara què fer si el nostre gat fa les necessitats fora de la sorra, com evitar que el nostre gos sigui violent amb els altres animals, com introduir un nou membre a la família, etc. També servirà per trencar tòpics com ara que els gossos i els gats no poden conviure junts.

La xerrada “Com el gat i el gos” es farà el divendres 7 de maig a les 18 hores al Centre Cívic Pati Llimona situat al carrer de Regomir, número 3, en ple barri Casc Antic de Barcelona. Us hi esperem! (és necessari notificar assistència prèviament a info@eljardinetdelsgats.org per aforament limitat)

Jordi Ferrés “ni és veterinari ni és etòleg” com ell mateix reconeix, malgrat que la seva experiència a entitats internacionals com The Cat Survival Trust (Anglaterra) o The Tsitsikamma Wolf Sanctuary diuen tot el contrari. En qualsevol cas, ell es defineix com un amant dels animals que dedica part del seu temps lliure a ajudar els gats amb problemes i les seves famílies.

Carles Gomà va començar la seva carrera com a ensinistrador de gossos l’any 2005. Dos anys després va fundar Gossos en Positiu des d’on ofereix educació canina a domicili. També col·labora amb protectores i entitats ajudant els gossos adoptats a integrar-se a la nova llar. Des de Gossos en Positiu es vol desterrar el càstig com a fórmula per educar.

Conferència/Xerrada “Com el gat i el gos” amb l’educador de gats Jordi Ferrés i Carles Gomà de “Gossos en positiu”.

Dia: divendres, 7 de maig del 2010

Hora: 18h

Lloc: Centre Cívic Pati Llimona. C/ del Regomir, 3.

Confirmar assistència a info@eljardinetdelsgats.org

Nota de Premsa: Vanessa Carrasquilla

Cartell: Caro Padilla

Una respuesta to “El Jardinet dels Gats organitza la conferència “Com el gat i el Gos””

  1. Hola a tots/es

    Agraïr a tothom la vostra predisposicio per la xerrada del proper dia 7 les inscripcions han quedat tancades, per aforament maxim de persones
    Gracies

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: