Un estiu amb eJdG, un estiu per gaudir i ser solidari

La nostra societat està passant per un moment delicat, i són molts els que es quedaran a la gran ciutat per passar les vacances d’estiu.

Si t’agraden els gats, us volem inspirar i convidar a passar un estiu diferent, un estiu amb El Jardinet dels Gats. I n’hi ha per triar, a quina opció t’animes?

1) Pots entrar a formar part del nostre equip de voluntaris i ajudar a alimentar i cuidar els nostres gats. Gaudiràs de bona companyia felina i del seu entorn, una illa de pau enmig de l’enrenou de la ciutat.

2) Si aquest any no tens opció de viatjar per les vacances i/o prefereixes “treballar des de casa”, pots oferir-te com a casa d’acollida temporal d’algun dels nostres gats. Són molts gats els que són abandonats per aquestes dates i sovint entren en depressió. Amb una casa d’acollida pots donar-li una atenció personalitzada i ajudar-nos a que l’animal es recuperi i surti en adopció, sempre amb el suport de l’Equip d’Acollides, que t’assessoren en tot moment.

Per una altra banda estem en plena època de gatinades, vols fer de cangur? Els gats petits sovint necessiten atencions especials, com ara neteja d’ulls, desparasitació o menjar molts cops al dia, si és que han estat abandonats massa petits i encara haurien de mamar. Si ara disposes de més temps lliure,  és una gran experiència veure com creixen i juguen botant per aquí i per allà fins que troben la seva llar definitva!

3) I com no, l’estiu és una època perfecta per adoptar un gat! Desgraciadament, és l’època que les associacions animalistes estem més saturats de feina, així que és una combinació perfecta si has pensat ampliar la família amb un gat que ho necessiti, tant com tu el necessitaràs a ell, veuràs!

4) Fent manualitats senzilles -o no tan senzilles, depenent de la destresa de cadascú- és una altra manera de col.laborar. Així a les fires podem oferir un detall únic i artesanal.

5) Fes un cop d’ull a la nostra Botiga solidària! Segur que trobes detalls, penjolls, llibres, el DVD de la pel.lícula que tant et va agradar o que volies veure i moltes altres sorpreses per a tu o per a regalar a molt bon preu i amb la seguretat que la donació va íntegra per l’alimentació i cura dels nostres gats.

Com veus, sigui quina sigui la teva situació, el Jardinet t’ofereix alternatives per a trobar el teu lloc i participar en la nostra Associació, conèixer gent i el més important: ajudar a que un gat trobi la llar que mereix. Uneix-te a nosaltres! Hi ha temps per a tot menys per avorrir-se!

Silvia Pascual

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: