El Jardinet dels Gats organitza la 2a Fira d’Adopcions d’Animals del Districte de Ciutat Vella 02/10/2010

La trobada coincideix amb la marxa Mundial pels Drets dels Animals que es celebra el pròxim dissabte a les 17h a la plaça Urquinaona de Barcelona.

El Jardinet dels Gats organitza la 2a Fira d’Adopcions d’Animals del Districte de Ciutat Vella

  • L’objectiu de la mostra és trobar adoptants pels animals abandonats que hi ha al dictricte i fomentar la responsabilitat dels ciutadans.
  • Prop d’una desena d’entitats animalistes també estaran presents a la Fira amb els seus propis estands.
  • El Punt de Donatiu és un dels espais de la trobada on es recull tot tipus de material per als animals sense casa.
  • La Fira es fa en col·laboració amb l’Associació de Comerciants del carrer Tallers.

Coincidint amb la Marxa Mundial pel Dret dels Animals,  l’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa pel benestar dels gats abandonats al districte de Ciutat Vella de Barcelona, organitza la Segona Fira d’Adopció d’Animals. La trobada es farà el pròxim dissabte 2 d’octubre a la plaça Castella de Barcelona i compta amb l’assistència de prop d’una desena d’entitats animalistes com ara Badagats, De Galgos Can Bitxitos, Amics Acollidors, Animnaturalis, SOS Hurones, Udols, entre d’altres.

L’objectiu de la Fira és trobar adoptants pels gats, gossos i fures abandonades que han estat acollits per El Jardinet dels Gats i la resta d’entitats. També es busca fomentar la cultura de l’adopció responsable entre els ciutadans. Per això, s’han organitzat una sèrie d’activitats. Des de parades d’adopcions,  on el visitant rebrà informació sobre com iniciar un procés d’adopció fins a botiguetes de venta solidària per ajudar les diferents entitats a finançar els seus projectes. A més, s’habilitarà el Punt de Donatiu, un espai on es recollirà material com ara mantes, pinso, joguines o cistelles en bon estat pels gats i gossos de les diferents entitats.

Paral·lelament, a les 17h hi ha prevista una concentració a la plaça Urquinaona de Barcelona en Pro de la Defensa dels Animals. Aquesta trobada es fa coincidint amb el dia Mundial dels Animals que es celebra cada any el 4 d’octubre.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: