La Fundació Affinity otorga una ajuda a l’Associació El Jardinet dels Gats

L’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa pel benestar dels gats abandonats i de carrer del districte de Ciutat Vella de Barcelona,  ha estat una de les 15 protectores animalistes que ha rebut una de les ajudes que atorga des de fa quatre anys la Fundació Affinity. Totes les entitats han hagut de presentar un projecte per poder gaudir d’aquesta ajuda i, després d’una selecció d’entre més de 90 candidatures diferents, eJdG ha estat una de les entitats seleccionades.

Des de fa quatre anys, la Fundació Affinity s’encarrega d’ajudar i col·laborar econòmicament amb aquelles entitats que demostren el seu compromís i treball amb els animals abandonats i sense sostre. Són moltes les associacions que opten a aquestes ajudes, però malauradament les subvencions són limitades. Aquest any la nostra associació ha estat una de les escollides. Per això, i perquè sabem les dificultats amb què sovint ens trobem els animalistes, treballarem encara més dur del que ja ho fem per treure del carrer els gats de l’associació i trobar-los una nova llar.

Així doncs, amb aquesta ajuda, l’entitat s’equiparà amb una carpa nova per poder assistir a les fires que cada any es fan en benefici dels animals sense casa i que ens permeten apropar i donar a conèixer el nostre projecte a la ciutadania. La carpa que teniem fins ara, estava malmesa per l’ús . També s’adquirirà nou marxandatge per a l’associació ja que aquest és un dels principals fons de subvenció que tenim com ara bosses, llibretes o samarretes, entre d’altres, i que ens identifiquen. I, per últim, una de les assignatures pendents és aconseguir padrins per als nostres gats. Per això, també dedicarem part d’aquests recursos i dels nostres esforços a promocionar l’apadrinament dels nostres peluts mitjançant la publicació de postals on es fomenti aquest tipus d’ajuda entre la ciutadania.

La Fundació Affinity ha col·laborat amb aquest projecte perquè dia rere dia eJdG demostra el compromís i el treball de tots i cadascun dels seus membres amb la causa gatuna. I, de manera simbòlica, també ha premiat l’esforç i el treball dels voluntaris que en formen part i que fan possible que l’Associació El Jardinet dels Gats sigui cada cop més gran. Gràcies a tots!

4 comentarios to “La Fundació Affinity otorga una ajuda a l’Associació El Jardinet dels Gats”

  1. Moltes gràcies a la Fundació Affinity! I al Jardinet per presentar el seu projecte! Continuarem treballan més i millor!!

  2. xampinyonet Says:

    Felicitats Jardinet!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. INGRID RENJI Says:

    bieeennnnn

  4. Gran equip i grandíssima feina la del Jardinet!!! Moltes felicitats i a seguir treballant 🙂

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: