Un passeig pel Jardinet amb… Hermenegild de la Parra, president del CF Nou de la Rambla

El Club de Futbol Sala Nou de la Rambla busca mascota i, per això, ha convocat un concurs de dibuix del que han sortit vuit finalistes. Ara toca votar quin serà l’escollit, si bé desde el Jardinet dels Gats tenim algunes preferències, ja que tres mascotes que opten a la victòria final són gats. Ben mirat, qui millor que un felí per representar a un club de futbol; són llestos, àgils, habilidosos, tècnics i murris. És a dir, com l’Iniesta però en versió gatuna.

1.   Explica’ns una mica la història del Nou de la Rambla…

El Club Futbol Sala Nou de la Rambla va ser fundat el 9 d’agost de 2005, en el mític “London Bar” (C/. Nou de la Rambla, 34) per comerciants, veïns i joves del barri, amb l’objectiu de promoure i fomentar la pràctica de l’esport entre els nens, nenes i joves del barri del Raval, contribuïnt així a la seva formació cívica. Des del Club veiem l’esport com un mitjà afavoridor per a la integració dels immigrants en el nostre barri. Per això, a banda de donar continuïtat a l’equip senior i juvenil, i a l’escola de futbol, col·laborem en activitats lúdiques i culturals del barri. El Club compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Eix Comercial del Raval, entre d’altres. A més, té uns 120 associats i uns 40 patrocinadors.

2.   I com neix la idea de triar una mascota per l’equip de futbol?

Fa gairebé un parell d’anys que anem darrere de tenir una mascota per al Club. Volíem organitzar un concurs de dibuix . I, per fi, al novembre de l’any passat, vàrem posar en marxa la campanya “EL NOU BUSCA MASCOTA”. Aleshores, va sorgir la idea de portar la campanya a les escoles del barri i que els nens i nenes fossin els participants d’aquest concurs.

3. Com es dóna a conèixer la iniciativa i com participen les escoles?

Varem contactar amb els directors i directores de les escoles més properes, informant-los de la nostra idea per si
els semblava factible. Els vàrem lliurar les bases perquè les estudiessin i el CEIP Drassanes, el Centre Cívic Drassanes i Braval van ser els que s’hi van sumar. Vàrem facilitar a tots els participants les cartolines on havien de plasmar els dibuixos i vam aconseguit 90 possibles mascotes.

3.    I de 90 vau passar a 8 finalistes…

Així és. De tots els dibuixos presentats es va fer una selecció i es van escollir vuit finalistes. Aquestes posibles mascotes van ser escollides pels membres de la Junta Directiva del Club i pel Conseller d’Esports del Districte de Ciutat Vella.
Per cert, segur que us agradarà saber que entre els vuit dibuixos finalistes hi ha tres “gats”…

4. Com es farà la selecció de la mascota?

La gent ha de venir a votar quina és la mascota que els agrada més. La que tingui més vots serà la guanyadora. Per votar, cal passar pel local social del Club, C/. Nou de la Rambla, 14 – baixos, del 21 al 28 de febrer, de 16,00 a 20,00 h.

5. Un cop seleccionada la mascota com la incorporareu al Club?

Una vegada elegida la mascota es procurarà fer-la en format ninot. Pel que fa al nom de la mascota, encara no s’ha decidit. Dir-vos també que el guanyador del concurs, rebrà, com a premi, un iPod i una samarreta del Nou de la Rambla. Així que ja ho sabeu, ajudeu-nos a triar mascota!!

3 comentarios to “Un passeig pel Jardinet amb… Hermenegild de la Parra, president del CF Nou de la Rambla”

  1. Vinga animeu-vos a votar…. Miaw Miawww que la mascota sigui un gat!!Marramiawwwww

  2. Avui a les 20:30 es fara el recompte de vots, ja us direm quina ha estat la mascota guanyadora!Ara com ara encara manca cercar el nom !!per aquest fet hi haura un altre concurs!!Us anirem informant, gracies

  3. Ha guanyat el numero 3 la mascota!!! del Futbol Gatoooooo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: