El Jardinet dels Gats pren Barcelona

Comença una setmana intensa per la nostra entitat.  A banda del dia a dia de rescats, cuidar els gats del Jardinet o atendre nous casos, entre d’altres, aquesta setmana sortim al carrer perquè volem que els barcelonins i els visitants ens coneguin i s’interessin per la nostra feina. I com ho fem? Doncs amb la participació a dues de les convocatòries més destacades d’aquest cap de setmana: el Saló del Còmic i la Fira de la Terra.

Estarem presents en aquestes dues trobades amb la intenció d’explicar quina és la realitat dels abandonaments de gats a Barcelona i, més concretament, al districte de Ciutat Vella. També per  fomentar la tinença responsable dels animals de companyia entre la ciutadania i trobar llars definitives als nostres peluts. Per fer-ho, però, necessitem l’ajuda dels nostres voluntaris que puguin  i vulguin dedicar unes quantes hores  a donar a conèixer els nostres valors i els nostres objectius. Qui s’anima?!?

A la Fira de la Terra explicarem el nostre treball a tots aquells que el vulguin conèixer, buscarem futurs adoptants pels nostres gatis i mirarem d’aconseguir donatius per a ells. Ho farem amb la venda del marxandatge de l’entitat i de l’artesania que fem els mateixos voluntaris, com per exemple anells, fermalls, xapes, polseres… I al Saló del Còmic hi serem per fer una  tasca més de difusió. Es tracta de fer reflexionar els visitants sobre el compromís que s’adquireix quan s’adopta un animal i quins són els nostres deures envers ells.  I, evidentment, quants més adoptants aconseguim millor que millor!!

Així que ja us podeu apuntar aquestes dues cites a l’agenda perquè us esperem a tots! Penseu que sense tots i cadascun dels voluntaris que fem El Jardinet dels Gats totes aquestes activitats no serien posible! Ah, i recoredeu que per Sant Jordi tornem a estar a La Rambla amb una paradeta de llibres solidaris, però d’això ja en parlarem la setmana vinent!

(Per apuntar-vos per participar a les fires, cal que estigueu registrats com a voluntaris de eJdG i tingueu accés al Fòrum de l’entitat. )

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: