El Jardinet dels Gats participa en la 16a edició de la Fira de la Terra

 

  • L’entitat tindrà una paradeta on es donarà informació sobre els projectes en marxa i es fomentarà l’adopció responsable dels animals abandonats.
  • A la paradeta es podran trobar productes solidaris i artesania feta pels voluntaris.
  • La Fira de la Terra es fa el cap de setmana del 16 i 17  d’abril al Parc de la Ciutadella i al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

L’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa pel benestar dels gats abandonats a la ciutat de Barcelona i concretament al districte de Ciutat Vella, participa en la 16a edició de la Fira de la Terra. La trobada es farà el cap de setmana del 16 i 17 d’abril al Parc de la Ciutadella i al Passeig de Lluís Companys de Barcelona. L’edició d’enguany busca ensenyar als visitants com generar energies per fer servir a la seva vida quotidiana i recordar el 25è aniversari de l’accident de Txernòbil.  

El Jardinet dels Gats participa a la Fira de la Terra amb l’objectiu de trobar adoptants pels gats abandonats que han estat rescatats per l’entitat i fomentar la cultura de l’adopció i la tinença responsable d’animals de companyia entre els ciutadans. Per això, a la paradeta es donarà informació sobre els animals que esperen una segona oportunitat, s’informarà a les persones interessades sobre com iniciar un procés d’adopció o com col·laborar amb eJdG fent de casa d’acollida o de voluntari.

Paral·lelament, tothom que ho vulgui podrà col·laborar amb la causa gràcies als productes solidaris que es podran trobar a la mateixa paradeta. També hi haurà un espai dedicat a l’artesania feta pels mateixos voluntaris. Així, hi trobareu des de fermalls, xapes, punts de llibres, anells, polseres, etc. Els donatius recaptats amb aquests productes serviran per finançar projectes com ara les esterilitzacions, l’assistència veterinària dels gats abandonats o l’alimentació dels animals.

 

16a Fira de la Terra

Data: Dissabte 16 i diumenge 17 d’abril del 2011

Lloc: Parc de la Ciutadella. Barcelona.

Hora: Tot el dia

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: