El Jardinet dels Gats promourà la tinença responsable al Saló del Còmic

  • L’entitat informarà sobre els felins en adopció aprofitant la celebració de l’exposició ‘Comicats. Miols entre vinyetes’.
  • L’associació mostrarà als visitants quina és la seva tasca diària a l’hora de tenir cura dels gats de carrer de Ciutat Vella.

L’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa pel benestar dels gats abandonats a la ciutat de Barcelona i concretament al districte de Ciutat Vella, participa en la 29a edició del Saló del Còmic. La trobada es farà del 14 al 17 d’abril al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona. Per primera vegada, el saló presenta l’exposició   ‘Comicats. Miols entre vinyetes’, on desfilaran els felins més famosos de la història del còmic.

 

El Jardinet dels Gats participa al Saló del Còmic amb l’objectiu de trobar adoptants pels gats abandonats que han estat rescatats per l’entitat. Així, tothom que es passi pel seu estand trobarà informació sobre els animals que esperen trobar una nova casa i, en el cas d’estar interessats, rebran tots els detalls sobre com iniciar un procés d’adopció o com col·laborar fent de casa d’acollida. Aquesta cita també permetrà a l’entitat explicar quines són les seves tasques diàries com a associació animalista i promoure la inscripció de nous voluntaris. Alhora, l’associació buscarà a través d’aquesta plataforma d’excepció fomentar entre la ciutadania la cultura de l’adopció i l’esterilització dels animals de companyia.

Per la seva part, l’exposició ‘Comicats. Miols entre vinyetes’ revelarà el protagonisme que els felins han tingut en el món del còmic amb una selecció de pàgines originals, encapçalades per un clàssic com Krazy Kat de George Herriman, unes historietes dibuixades entre 1913 y 1944. Tampoc faltaran gats més populars com Garfield, el Gat Fèlix, Catwoman o inclús el Doraemon, així com les històries més realistes d’autors com Jeffrey Brown (‘Gato saliendo de una bolsa’) y José Fonollosa (‘Miau’).

 

29è Saló del Còmic

Data: Dijous 14 d’abril al diumenge 17 d’abril del 2011

Lloc: Recinte firal de Montjuïc, Barcelona

Hora: Tot el dia

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: