La fundadora de eJdG, Àlex Salvador, a la Contra de El Periódico de Catalunya

Foto: Joan Puig a El Periódico de Catalunya

Cada dia El Periódico de Catalunya presenta a la Contra del diari persones interessants amb projectes de vida sorprenents. Es tracta d’una de les seccions més llegides del diari ja que crida l’atenció per la diversitat de personatges i històries humanes que s’hi expliquen. Avui, 5 de setembre, El Jardinet dels Gats ha ocupat aquesta secció de la mà d’una de les seves fundadores, l’Àlex Salvador!

Amb la seva melena rinxolada,  l’uniforme Jardinetero (la samarreta negra amb el logo taronja) i envoltada dels nostres peluts, l’Àlex ha explicat a la periodista Catalina Gaya i als milers de lectors d’aquest diari quin és el nostre dia a dia. Com es treballa des del Jardinet per aconseguir treure del carrer els gats que hi malviuen per culpa de persones que un dia s’han cansat d’ells i han decidit abandonar-los a la seva sort. També de les històries dels nostres peluts, dels 70 voluntaris que dia rere dia es deixen la pell pel benestar dels gatis, dels diferents equips de treball… En definitiva, una entrevista que demostra que El Jardinet dels Gats és un equip únic que no perd l’esperança que algun dia l’abandonament animal i el maltractament desaparegui i que, en paraules de l’Àlex recollides a l’entrevista, “Tant de bo un dia aquest jardí sigui simbòlic i la gent sigui conscient que no pot abandonar els gats”. 

També podeu llegir l’entrevista a la Contra de El Periódico de Catalunya fent clic aquí.

Anuncios

4 comentarios to “La fundadora de eJdG, Àlex Salvador, a la Contra de El Periódico de Catalunya”

  1. Es muy importante la labor que se realiza desde “El Jardinet dels Gats”. Por la atención que se presta a estos pequeños felinos. Pero tambien por denunciar la falta de responsabilidad de las personas que los avandonan.

  2. Bien cierto GatGat, ojala algun dia nuestra labor ya no sea necesaria.
    Por cierto ayer sorteamos uan de tus aportaciones, lo relataremos en un proximo post, la afortunada esta super feliz!!Gracias una vez mas, sin colaboraciones asi, nos seria mucho mas dificil seguir adelante

  3. jorge chacon Says:

    Es un trabajo arduo y maravilloso , el que estas personas realizan en Bcn. dia tras dia. No tienen idea de la dedicacion de cada uno de ellos en los dias de los rescates, en los dias de lluvia, de frio y todos los demas cambiops que en algo afectan a estos animalitos abandonados por gente irresponsable sin ningun tipo de sensibilidad . Pido un grab hurra para todos estos voluntarios que ni se imaginan lo maravillosas personas que son un gran pero gran abrazo y un besazo para todos, y gracias por existir. saludos Jorge

  4. Wooow, Àlex, que a lo tonto,a lo tonto t’estàs fent famosa!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: