Rock’n Roll en benefici dels gats de l’Associació El Jardinet dels Gats

  • El Jardinet dels Gats organitza un concert benèfic de rock el 14 de setembre a les 20.30h ala SalaLuzde Gas de Barcelona.
  • Els diners recaptats de la venta d’entrades es destinaran íntegrament a finançar els projectes que l’associació té en marxa.
  • La crisi econòmica obliga a les entitats a pensar en noves fórmules de finançament.

 L’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa en favor dels gats abandonats i de carrer del districte de Ciutat Vella de Barcelona, organitza per segon any consecutiu un concert de rock benèfic a la Sala Luz de Gas de la capital catalana. Els grups que participen són Septiembre 212 i Metrópolis 618 i tocaran en aquesta mítica sala del carrer Muntaner de Barcelona el dimecres 14 de setembre a partir de les 20.30h. El preu de l’entrada anticipada és de 6€ i el mateix dia del concert serà de 8€.

L’objectiu d’aquest concert solidari i benèfic és recaptar diners per finançar els projectes que El Jardinet dels Gats té en marxa com són el manteniment de les colònies de carrer al barri del Raval o les campanyes d’esterilització, entre d’altres. La crisi econòmica està afectant molt entitats com aquesta que veuen com el número d’animals augmenta per culpa dels abandonaments i la gent ja no col·labora de la mateixa manera per culpa de les dificultats econòmiques. Per això, El Jardinet dels Gats busca constantment noves fòrmules d’autofinançament per continuar endavant amb tot els projectes.

A més, durant el concert hi haurà instal·lada una paradeta solidària on els assistents podran conèixer els gats que hi ha per adoptar així com de les diferents maneres de col·laborar. També podran adquirir marxandatge de l’associació o artesania feta pels mateixos voluntaris a canvi d’un donatiu i conèixer de prop la tasca que dia rere dia es fa des de l’entitat per fomentar la tinença responsable dels animals de companyia entre la ciutadania.

Septiembre 212 va néixer fa 9 anys a l’Hospitalet de Llobregat. Després de diverses maquetes, discos autoproduïts i moviments dels integrants,.es consolida com a quartet i banda definitiva per llançar el seu darrer treball, Frágil. El líder de la formació, Diego Moreno, és voluntari de El Jardinet dels Gats i forma part de l’equip de rescats de l’entitat.

Concert benèfic Septiembre 212 i Metrópolis 618

Data: 14 de setembre del 2011

Hora: 20.30h

Lloc: Sala Luz de Gas

ATENCIÓ: Per poder assistir al concert, cal enviar un mail per reservar les entrades a info@eljardinetdelsgats.org! Cal que especifiqueu el número d’entrades que voleu. Gràcies!!!

Una respuesta to “Rock’n Roll en benefici dels gats de l’Associació El Jardinet dels Gats”

  1. Gran nit la d’ahir i no podem deixar de agraïr a tots els que ens vareu acompanyar i sobretot a Diego Moreno de Septiembre212 i els seus integrants així com al grup Metropolis618 i a la Sala Luz de Gas!!!Miaaww

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: