Una il·luminació molt felina i solidària

Qui més qui menys, quan ha de moblar la casa va a la megabotiga d’una coneguda marca sueca. Cap objecció, el preu s’ho val, només correm el risc tots plegats que les llars acabin convertint-se en una fotocòpia unes de les altres, amb tota una sèrie de prestatgeries, sofàs i taules que es van repetint en cadena. El truc, però, consisteix en afegir tocs personals, únics i irrepetibles, fruit dels gustos, les aficions i els compromisos de cadascú. Per això, els amants dels gats no es poden perdre la mostra benèfica que se celebrarà el dijous 14 de juny al Raval Bar (Doctor Dou, 19), on s’exposaran tota una sèrie de llums de paper dissenyats per a l’ocasió per dibuixants barcelonins, entre ells el Manu Racoon de qui sorgeix la idea i qui ha convidat a la resta d’artistes i els ha coordinat amb l’objectiu de col·laborar amb El Jardinet dels Gats, així com a Marta de Luces de papel, on podeu trobar altres dissenys propis http://www.luzdepapel.blogspot.com.es/.

Es tracta d’una gran ocasió per emportar-se a casa un llum exclusiu pintat a mà que no tindrà ningú més i amb els gats com a grans protagonistes. Sense oblidar l’esperit solidari de la mostra, ja que servirà per recollir fons i contribuir, així, amb les despeses del dia a dia de l’associació, com per exemple els costos veterinaris i la manutenció dels gats de carrer de Ciutat Vella.

Amb aquesa exposició, una vegada més, es demostra que es poden aconseguir grans coses mitjançant la col·laboració, aportant cada persona allò que millor sap fer. En aquest cas, els dibuixants posaran sobre la taula tota la seva creativitat i talent per dissenyar uns llums de paper que no es poden trobar a cap gran magatzem. Per la seva part, els visitants també poden depositar el seu granet de sorra, consumint de forma més responsable i amb un objectiu solidari. I gràcies a ells, dibuixants i visitants, El Jardinet dels Gats podrà seguir endavant amb la seva tasca, rescatant gats de carrer per donar-los una nova oportunitat a mans d’adoptants molt conscients que si un gat entra a casa (amb decoració sueca o no) és per a tota la vida.   

Anuncios

3 comentarios to “Una il·luminació molt felina i solidària”

  1. […] companys de la TV Animalista es van sumar a la mostra benèfica de làmpares pintades a mà que el Jardinet dels Gats va organitzar el dijous passat, i han realitzat un vídeo fantàstic que […]

  2. […] L’exposició de làmpares organitzada pel Jardinet del Gats i impulsada per Manu Raccoon i LuzDePapel, va tenir com a grans protagonistes els més de deu artistes que hi van contribuir amb les seves creacions, tots ells amb el seu estil personal! […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: