Mostra solidària de llums de paper: els artistes tenen la paraula!

L’exposició de làmpares organitzada pel Jardinet del Gats i impulsada per Manu Raccoon i LuzDePapel, va tenir com a grans protagonistes els més de deu artistes que hi van contribuir amb les seves creacions, tots ells amb el seu estil personal!

Hem preguntat als creadors de les làmpares màgiques què els va semblar participar a l’exposició i en què es van inspirar per a fer les seves peces. I també hem volgut saber una miqueta de la seva vida, i sobretot si comparteixen la seva vida amb un gat!

 

L’Ana Fuster i la Marta López de LuzDePapel van dissenyar tres làmpares i van muntar totes les altres làmpares a partir de les il·lustracions dels altres dibuixants. Van posar molt il·lusió des del principi per fer que aquest projecte sortís bé i els va agradar molt participar a l’exposició. L’Ana té un gat que es diu Neko i és preciós i entremaliat!

 

A la Sua Ryú li va encantar participar a l’exposició solidària del Jardinet dels Gats. Va fer tres il·lustracions i la de la foto és del llibre Gato saliendo de una bolsa, un còmic que li agrada molt. La Sua va conèixer el Jardinet dels Gats gràcies a en Manu Raccoon, i de seguida va entendre que estava en el lloc indicat. Va adoptar la seva seva gata Ryú, una gata que havia malviscut al carrer durant molt de temps. Però amb el recolzament valuós de l’equip del Jardinet dels Gats i les xerrades amb l’Educador de gats la Ryú ha fet molt progressos i ara és molt feliç… i viu amb dos gats més, també rescatats del carrer: l’Akane i el Fellini! Diuen que casa seva és una mena d’”imperí felí”!

 

La Enara Jordan està encantada d’haver participat en aquesta iniciativa benèfica per als gats, perquè ha crescut envoltada de gats i sempre se’ls ha estimat. La seva inspiració va venir a base d’anar provant dissenys, i va triar aquest després de molts intents, perquè contenia molts gats. La Enara té dues gates i les adora. La Bora és adoptada i la Motita és recollida del carrer.

 

L’África Pérez Oliver va estar encantada quan en Manu Raccoon li va proposar de participar amb un tema felí, tot plasmant què representen els gats per cadascun dels artistes. L’Africa va dissenyar un total de tres làmpares i va voler significar com per a ella els gats tenen molta personalitat, són molt “personatges”… i per això va convertir els gats en personatges! L’Africa té una gata negra que es diu Pimienta i una gossa llebrera blanca que es diu Cósmica.

 

L’Enrik Enrikson està molt content d’haver participat, tot i que es confessa una li va mica gandul i ho va deixar pel final, i a última hora se li va tirar el temps al damunt! Té una gata que es diu Lola, que l’inspira en molts aspectes de la seva vida, entre altres coses la làmpara preciosa que al final va crear!

 

L’Eneko Etxebeste va fer una làmpara egípcia, inspirada en el gat esfinx. Feia temps que tenia ganes de dibuixar-lo i a partir d’allí el va adornar amb motius egipcis. Li va agradar molt participar a l’exposició. De moment no té gat ja que comparteix pis.

Moltes gràcies a tots els artistes! I també a Núria Sampedro, Iván de Castres, LadyPain from Hell i al coordinador de l’exposició, Manu Raccoon!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: