Menys de 2 setmanes per al Tri Vet for CATS

Fa algunes setmanes el veterinari del Jardinet dels Gats Salvador Cervantes es va proposar un gran repte: córrer el Tri Vet for CATS Garmin Barcelona Triatló i recollir fons per al Jardinet dels Gats. El triatló consta de diverses categories i inclou proves de cursa, natació i ciclisme. En Salva està recollint diners a través de la plataforma de crowdfunding Mi grano de arena. S’ha fixat un objectiu de 1500€ i els diners recaptats es destinaran a la manutenció i despeses veterinàries dels gats que estan sota la tutela del Jardinet dels Gats i per finançar les diferents campanyes que tenim en marxa.

Segons en Salva, la crisi econòmica està sent devastadora per als sectors que més necessiten les ajudes públiques, que cada cop més brillen per la seva absència. La manca d’ajudes per al gats del carrer i per als gats abandonats de Ciutat Vella no és diferent. Amb una davallada de les adopcions i un increment dels abandonaments, les associacions necessiten cada cop més trobar instruments per a autofinançar-se. El recurs al crowdfunding és una opció molt potent on tots els participants se senten implicats. En el moment d’escriure aquest post hi ha 760€ recaptats i queden 12 dies!

Us animem a participar! Qualsevol import será ben rebut. I per als qui vulgueu animar al Salva in situ, pròximament es penjarà la información en aquest enllaç.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: