Lluna plena, vampirs i gats es donen cita a la festa solidària de Halloween del Jardinet dels Gats

El proper dimecres 31 d’octubre, no us perdeu la segona una festa de Halloween el Jardinet dels Gats, una celebració destinada a recaptar fons pels projectes de l’entitat i passar un Halloween diferent entre amics, adoptants i voluntaris. La festa amb temàtica anys 80 i 90, estarà animada pel DJ Lowcut Coolactive i es farà al Raval Bar, carrer Doctor Dou, 19 de Barcelona.

Les begudes (3€ cerveses i refrescs i 7€ els combinats), inclouen 1€ de donatiu per al JdG. Hi haurà una paradeta de venda solidària on podreu comprar artesania feta pels voluntaris de l’entitat i també podreu adquirir marxandatge de l’entitat i participacions de la loteria de Nadal del Jardinet.

L’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa pel benestar dels gats abandonats al districte de Ciutat Vella de Barcelona, busca formes de finançament imaginatives i no para de rebre mostres de recolzament per part de persones que donen suport al projecter el projecte. És el cas de We Love Cats Market, un mercat solidari a favor de eJdG, entre d’altres iniciatives que us convidem a descobrir.

Apunteu-vos amb els vostres amics a la festa de Halloween més solidària! Podeu venir disfressats… o no!

Festa Halloween El Jardinet dels Gats

Data: Dimecres 31 d’octubre del 2012

Lloc: Raval Bar. C/ Doctor Dou, 19. Barcelona.

Hora: 22.00-02.00h

2 respuestas to “Lluna plena, vampirs i gats es donen cita a la festa solidària de Halloween del Jardinet dels Gats”

  1. […] GATS EN ADOPCIÓ « Lluna plena, vampirs i gats es donen cita a la festa solidària de Halloween del Jardinet dels … […]

  2. […] GATS EN ADOPCIÓ « Lluna plena, vampirs i gats es donen cita a la festa solidària de Halloween del Jardinet dels … […]

Deja un comentario