Sin miedo a la adopción

Esther y Albert nos ha mandado este escrito acompañado de estas fotos tan hermosas para ilustrar la buena elección de adoptar aun peludo. Si aún estas dudando una vez acabes de leerlo ya no lo harás más, no cabe duda alguna que la adopción cambia muchas vidas, la de los peludos y la de los humanos que gozamos con su compañía.

“Adoptar a tres peludets – La millor experiència”

Ens agradaria poder explicar-vos la nostra experiència d’adoptar a tres pelu dets.
Aquest escrit va dirigit a totes aquelles persones i famílies que tenen dubtes i pors de voler adoptar un segon o tercer gatet.
El meu xicot i jo vam tenir molts dubtes a l’hora d’adoptar un altre gatet, vam estar molts mesos preguntant-nos si seria bona idea fer una segona adopció. Sempre ens fèiem les mateixes preguntes: el nostre gatet és el rei de la casa, es portarà bé amb el segon gatet? Ens continuarà estimant i serà feliç com fins ara? Es faran companyia? I si no es porten bé, com ho farem?…
Al final, vam decidir preguntar a diferents persones que tenien més d’un peludet a casa, com estava sent la seva experiència. Tothom coincidia en que era molt bona idea tenir més d’un gatet, ja que es feien molta companyia quan es quedaven sols a casa.
Un dia, estant de voluntària al jardinet dels gats, vaig veure que necessitàvem urgentment cases d’acollida i d’adopció per aquell cap de setmana. Per mi va ser com una senyal… Vaig parlar amb el meu xicot i vam decidir fer la segona adopció.
Vam seguir tots els passos que ens van explicar l’Àlex, la Cris i la Victòria (la coordinadora, la noia responsable de les adopcions i la d’acollides respectivament). Són molt bones donant informació i ajudant en els casos tant d’acollides com d’adopcions. És molt important seguir els seus consells, si voleu que tot vagi bé. És importantíssim seguir uns passos!!!
La segona adopció va anar perfecte!!! El nostre primer gatet estava contentíssim de tenir una nova companya de joc, d’estar acompanyat quan nosaltres marxàvem a treballar… I la gateta nova estava molt tranquil·la amb ell. En seguida es van posar a dormir junts, a netejar-se mútuament…
Passats uns mesos vam adoptar a la tercera gateta. Tal com ens havien comentat “dos gats és millor que un de sol” i “tres gats és millor que dos”!!! Ara podem dir que hi estem completament d’acord!!!
Entre ells juguen moltíssim, dormen junts, es netegen, ronronegen i continuent buscant-nos per rebre les nostres carícies i volent estar amb nosaltres!!!
És preciós veure’ls tan feliços junts!!!! Us recomanem de tot cor, adoptar a més d’un peludet!!!!
Adoptar un segon o tercer gatet, és el millor regal que podeu fer al vostre peludet de la casa!!!! Si teniu dubtes, pregunteu a les noies responsables de les adopcions i així us podran informar molt bé. El correu és el següent: eljardinetdelsgatsadopcions@gmail.com
Albert i Esther

 Boira 4 Lluna 2 Espurna 2. DSC_0948 DSC_0165 DSC_0089

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: