El Jardinet dels Gats inaugura el primer Punt d’Adopció de Barcelona

El Punt d’Adopció neix de la col·laboració amb el Districte de Ciutat Vella

El Jardinet dels Gats inaugura el primer Punt d’Adopció de Barcelona

  • L’objectiu del Punt d’Adopció és informar els ciutadans sobre la tinença responsable dels animals i trobar adoptants pels gats abandonats de la ciutat.
  • El nou emplaçament està ubicat al local 17-A de les Galeries Maldà de Barcelona.
  • El Punt d’Adopció també acull la Botigueta Solidària, on es venen productes per finançar els projectes de l’entitat.

L’Associació El Jardinet dels Gats, entitat que treballa pel benestar dels gats abandonats de la ciutat de Barcelona i, en especial, al districte de Ciutat Vella, acaba de posar en marxa el primer Punt d’Adopció de la ciutat. El nou local està ubicat a l’interior de les Galeries Maldà, entre Portaferrissa i la Plaça del Pi. Concretament, al local número 17-A, pròxim a l’entrada de Portaferrissa. El Punt d’adopció estarà obert de dilluns a divendres  de 18.30 a 20h i els dissabte de 11.30 a 13.30h.

L’objectiu del nou emplaçament és fomentar la cultura de l’adopció responsable entre els ciutadans, trobar una llar digna als gats que té l’entitat i fomentar l’esterilització dels animals. Per això, al Punt d’Adopció hi haurà un catàleg amb tots els gats disponibles així com informació bàsica de cada animal ( caràcter, si conviu o no amb altres animals, edat, cost de mantenir un animal etc.). També es donarà informació a tots els visitants i un manual per als adoptants amb consells bàsics per aconseguir una bona adaptació de l’animal a la nova llar. Tothom que ho vulgui també podrà obtenir informació sobre com fer-se voluntari de l’entitat.

El nou Punt d’Adopció també disposa d’un espai per la Botigueta Solidària dels Jardinet dels Gats on es venen productes per a gats o artesania feta pels voluntaris de l’entitat amb l’objectiu de finançar els projectes de l’associació. Així, hi trobareu des de fermalls, xapes, punts de llibres, anells, polseres… També merchandising de l’entitat com samarretes, bosses…

El Punt d’Adopció neix de la col·laboració de El Jardinet dels Gats amb l’Ajuntament de Barcelona i amb el Districte de Ciutat Vella. S’ha fet realitat gràcies al recolzament de l’administració municipal i la conscienciació dels seus responsables sobre la realitat dels gats abandonats i de carrer.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a premsa.eljardinetdelsgats@gmail.com.

Vanesa Carrasquilla, Periodista

11 respuestas to “El Jardinet dels Gats inaugura el primer Punt d’Adopció de Barcelona”

  1. ´Pero q guayyyy!!!!!!! Genial!!!!!! Felicitatts!!!!!!Qbonita la botigueta!!!!!Petonetttsss SEmpre MIAWSSS

  2. Hola!
    ¿Significa que ya no estáis en Nou de la Rambla? ¿Los libros los tenéis en este sitio nuevo? Tendré que pasarme un día a visitaros 🙂 Si la Botiga Solidària está abierta en el horario del Punt d’adopció me parece muy buena idea 🙂
    Saludos,
    Tanakil.

  3. Wola
    En nou de la Rambla tenemos la Seu Social, i muuuchos libros i material, el punt d’adopcio es un punto cara el publico para dar a conocer la realidad de los peludos en Barcelona! Como siempre teneis el mail del jardinet solidari para consultas de tema libros ok?

  4. genial!!! es genial! felicidades alex

  5. Bueno Felicidades a todo el equipo ehhh unos piensan, otros plasman en papel, pero si no hubiera un equipo humano como el que tenemos no seria possible!!Los sueños se hacen realidad cuando los compartes con otros!!!

  6. Genial,soy una enamorada de los gatos ,tengo 4 gatitas y es encantador…,besitos.

  7. Genial,tengo 4 gatitas y es encantador….besitos.

  8. xampinyonet Says:

    Felicidades!!! espero ke vagi moooolt rebé!!!

  9. Felicidades!!! Os deseo muchos éxitos!!
    Estar a pie de calle es muy útil para que más gente os conozca y que cada vez haya más personas concienciadas con la tenencia responsable!

  10. […] dels Gats explica el caso de Runrún (página nº 44-45), y se menciona la apertura del primer Punt d’Adopció de Barcelona a mano de nuestra entidad (página nº […]

  11. Hola, us he localitzat fent recerca a internet i necessitaria assesorament. A la terrassa de casa ma mare hi va pujar una gata que va parir 4 gatets molt bufons. El problema és que ma mare té fibrosi pulmonar i jo soc alèrgica i no ens els podem quedar.
    Van nèixer el 4 de març i m’urgeix molt dur-los a una llar d’acollida ja que per motius de salut no els podem tenir més a casa.
    Ja hem mirat de cercar una familia per a ells pero no hem tingut cap éxit.

    Algú podria indicar-me on puc dur aquests gatets? I quin cost té?
    Moltes gràcies,

Deja un comentario