El Jardinet dels Gats organitza la 4a Fira d’Adopcions de Ciutat Vella

Un any mes i com ja acostuma a ser habitual durant el mes d’octubre, El Jardinet dels Gats hem muntat la 4a Fira de l’Adopció d’Animals del districte de Ciutat Vella en col·laboració amb l’Associació de Comerciants del carrer Tallers. Una desena d’entitats (Can Bitxitos  Kan Chispis , Gats 4 camins, Sos Hurones, Amics acollidors d Abrera, Degalgos i Veu Animal) participaran a la trobada que es fa el proper dissabte 6 d’octubre a la Plaça Castella de Barcelona d’11 a 20h.

L’objectiu de la mostra és trobar adoptants pels animals que tenim les diferents associacions i fomentar la tinença responsable dels animals de companyia entre els ciutadans. Per això, a les diferents parades  de les associacions es donarà informació sobre els animals que esperen una segona oportunitat, s’explicarà als interessats com iniciar un procés d’adopció i es donaran a conèixer alguns dels projectes que les entitats tenim en marxa. També es podrà adquirir artesania feta pels mateixos voluntaris de les entitats.

A més, també hi haurà un Punt de Donatiu a la mateixa fira on tots els que ens vingueu a veure podeu portar els objectes de les vostres mascotes que ja no fan servir com ara mantes, joguines, cistelles o aliments. Tot el material recollit es repartirà entre les diferents associacions presents a la fira amb la voluntat que els nostres animals estiguin una mica millor.

Apunteu a l’agenda! Dissabte 6 d’octubre teniu una cita amb El Jardinet dels Gats i gairebé una desena d’entitats més a la 4a Fira d’Adopcions d’Animals que es fa d’11 a 20h a la plaça Castella de Barcelona. Us hi esperem!!!!!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: